Hiihtohissit

Leitner-hiihtohissit

Myymme ja asennamme Leitnerin hiihtohissejä. Valikoimassa niin sompa- ja ankkurihissit, tuolihissit sekä gondolihissit. Asennuspalvelut myös kaikille muille hissimerkeille. Meiltä saat myös hissien varaosa- ja huoltopalvelut.

Leitner

Luotettavat Leitner laahaushissit

LEITNER laahaushissejä käytetään erityisesti lyhemmissä rinteissä kuin muita Leitner köysiratoja. Laahaushissien luotettavuus on vuosikymmenten kokemuksen tulosta. Leitner on asentanut maailman laajuisesti yli 2500 hissiä. Noudatamme tiukkoja Eurooppalaisia standardeja, mikä on edes auttanut laahaushissien teknisten ominaisuuksien kehittymistä.

Lataa esite -painike

Tuolihissit kiinteillä tuoleilla

Leitnerin tuolihissit varustettuina kiinteillä tuoleilla ovat nauttineet vuosikymmeniä maineestaan vankka rakenteisina ja luotettavina hisseinä. Erityisen soveliaita ja taloudellisia “kiinteät” hissit ovat hieman lyhemmissä rinteissä, missä matka-aika ei muodostu kohtuuttomaksi. Asemien toiminnallisuus ja tyylikäs ulkonäkö erottuvat edukseen. Hisseissä käytettävät tekniset ratkaisut ovat vuosien varrella osoittaneet luotettavuutensa.

Lataa esite -painike

Tuolihissit irrottuvilla tuoleilla

​Korkealaatuisuus ja jatkuvan innovatiivisuuden ylläpitäminen ovat taanneet, että LEITNERIN irroittavat tuolihissit ovat toistuvasti asettaneet alalle uudet standardit hissien käyttömukavuudelle, designille ja taloudellisuudelle. Alusta alkanen menestyksekkään suunnittelun perustana on ollut ehdoton sitoutuminen luotettavuuteen ja turvallisuuteen. Huomioimalla myös kustannustehokkuuden on LEITNER saavuttanut johtavan aseman seuraavissa asioiden suhteen:

  • jykevä ja huoltoystävällinen rakenne maksimoivat turvallisuuden ja luotettavuuden.
  • modulaariset ratkaisut tuovat joustavuutta hissin suunnitteluun.
  • ylivertainen suorituskyky käyttömukavuudessa, kapasiteetissa ja taloudellisuudessa.

Lataa esite -painike

Irrottavat gondolihissit käytössä ympäri maailman

Irrottavat gondolihissit ovat köysiratoja, joissa gondolit irrottuvat vetoköydestä asemilla. Lähtö- ja poistumispaikoilla kabiinit kulkevat hitaasti, jolloin matkustajien on helppo astua sisään kabiiniin ja sieltä pois. Järjestelmä mahdollistaa erittäin suuren kuljetuskapasiteetin. Kiitos Pininfarinan suunnittelun, kabiinit ovat erittäin tyylikkäitä.

LEITNER-gondihissejä ei käytetä pelkästään matkailukeskuksissa, vaan se voi olla osana julkista liikennettä.

Lataa esite -painike

Rakentaminen

Asennukset suoritetaan maasto-kuorma-autoon asennetulla 26 tonnimetrin nosturilla.

Huolto ja varaosat

Tuomme maahan Leitnerin alkuperäisiä varaosia sekä suoritamme kokonaisvaltaisia hissihuoltoja aina vaihdelaatikko remonteista turvapiirien uusimisiin.

Taikamatot ja karusellit

Taikamatto on ehdottomasti paras hissiratkaisu hiihtokoulurinteisiin. Lasten ja aloittelijoiden on turvallista ja vaivatonta tutustua lasketteluun taikamaton avulla.

Karuselli alentaa perheen pienimpien kynnystä laskettelun maailmaan. Erinomainen tuote lasten ”lumiparkkeihin”. Karusellia voivat käyttää pulkkailijat, laskettelijat ja lautailijat.