Hiihtohissit

Leitner-hiihtohissit

Leitnerin virallisena kumppanina myymme,
toimitamme ja asennamme valmistajan kaikki sompa-, ankkuri-, tuoli- ja
gondolihissimallit vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Pitkällisen kokemuksemme ansiosta tarjoamme
asennuspalvelut myös muille hissimerkeille sekä huolto- ja varaosapalvelut
yhden luukun periaatteella.

Multi-Snowtech pitää hissisi liikkeessä!

 

Leitner laahaushissit ovat vuosikymmenten kokemuksen tulosta

Leitnerin äärimmäisen toimintavarmat ja helppohuoltoiset hissit edustavat luokassaan alan viimeisintä tekniikkaa ja ne on suunniteltu ja valmistettu erittäin tiukkojen Eurooppalaisten standardien mukaisesti.

Lataa esite -painike

Tuolihissit kiinteillä tuoleilla

Leitnerin kiinteillä tuoleilla varustetut tuolihissit ovat alalla standardi kun puhutaan luotettavista ja vankkarakenteisista hisseistä. Kiinteät hissit ovat erittäin taloudellinen ja toimiva ratkaisu varsinkin hieman lyhyempiin rinteisiin, missä matka-ajat ovat kohtuulliset. Hissiasemien toimintavarmuus ja ulkonäkö erottuvat edukseen vielä vuosien päästäkin!

Lataa esite -painike

Tuolihissit irrottuvilla tuoleilla

Korkeat laatuvaatimukset ja jatkuva innovatiivinen kehitys ovat taanneet sen, että Leitnerin irrottavat tuolihissit ovat toistuvasti asettaneet alalle standardit mitä tulee hissien käyttömukavuuteen, designiin ja taloudellisuuteen. Alunalkaenkin suunnittelun perustana on ollut luotettavuuden ja turvallisuuden maksimointi, unohtamatta kuitenkaan kustannustehokkuutta.

Tämän menestyksekkään konseptin ansiosta Leitner onkin saavuttanut johtavan aseman mitä tulee;

          järeän ja huoltoystävällisen rakenteen tuomaan turvallisuuteen ja luotettavuuteen

          modulaaristen ratkaisujen tuomaan joustavuuteen suunniteltaessa asiakkaiden tarpeisiin parhaiten soveltuvaa hissiratkaisua

          ylivertaiseen suorituskykyyn käyttömukavuuden, kapasiteetin ja kokonaistaloudellisuuden osalta

Irrottava tuolihissi on parhaimmillaan hieman pidempien rinteiden kuljettimena, jolloin voidaan saavuttaa erittäin suuret tuntikohtaiset kapasiteetit.

Lataa esite -painike

Irrottavat gondolihissit käytössä ympäri maailman

Irrottavat gondolihissit ovat köysiratoja, joissa gondolit irtoavat vetoköydestä pääteasemilla. Hissit liikkuvat tämän ansiosta lähtö- ja tulotilanteissa erittäin hitaasti, jolloin kulku gondoliin tai sieltä pois on helppoa ja turvallista. Hissijärjestelmän rakenne mahdollistaa hyvin suuret tuntikohtaiset kuljetuskapasiteetit ja kuin pisteenä i:n päälle, Pinifarinan suunnittelemat gondolit eivät jätä tyylitietoisempaakaan matkailijaa kylmäksi!

Lataa esite -painike

Hiihtokeskus rakentaminen

Asennustyöt suoritamme vuosikymmenten kokemuksella ja käytössämme on parhaat työvälineet.

Tällä tavoin maksimoidaan laatu ja turvallisuus – teesit mistä Multi-Snowtech tunnetaan!

Huolto ja varaosat

Maahantuomme Leitnerin alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet sekä suoritamme kokonaisvaltaisia hissihuoltoja vaihdelaatikko remonteista aina turvapiirien uusimisiin.

Taikamatot ja karusellit

Taikamatto on ehdottomasti paras hissiratkaisu hiihtokoulurinteisiin. Lasten ja aloittelijoiden on turvallisinta ja vaivattominta tutustua laskettelun saloihin taikamaton avulla.

Karuselli madaltaa perheen pienimpien kynnystä laskettelun maailmaan. Tämä on erinomainen tuote lasten ”lumiparkkeihin” ja sitä voivat käyttää niin pulkkailijat, laskettelijat kuin lautailijatkin.